rendőrségi hírek

2020.01.12. 08:50

Ismerőse ruháit lopta el a férfi

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 39 éves ozorai férfival szemben indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

 

Egy ozorai nő tett feljelentést 2019 nyarán a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki ingatlanába betört, ahonnan számos női ruhadarabot lopott el. Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. Az ügyben a nyomozók látókörébe került egy 39 éves helyi férfi, a nő volt szomszédja. Kiderült, hogy az elkövető több alkalommal is járt a lakásban, egyszer még a telefonját is az asszony otthonában felejtette. A rendőrök a férfi házában tartott kutatás során – a padláson – megtalálták a nő ruháit, melyet visszaadtak a sértettnek. A tolvajt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a cselekményt tagadta, arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy kerültek az ellopott ruhák az ő padlására.

A Tamási Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az illetékes ügyészségnek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában