katasztrófavédelem

2020.01.30. 13:28

Szendi Zoltán Szabolcs lett az Év Tisztje

TEOL

Forrás: TMKI

Fotó: SZOKE PETER BM-OKF

Az Év Tisztje címet adományozta iparbiztonsági kategóriában Szendi Zoltán Szabolcs tűzoltó alezredesnek, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság iparbiztonsági főfelügyelőjének dr. Góra Zoltán országos katasztrófavédelmi főigazgató. Mindez a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság éves értékelő állománygyűlésén, január 28-án történt – számolt be róla a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az eseményen a katasztrófavédelem országos, területi és helyi vezetői mellett megjelentek a társ- és rendvédelmi szervek, szakmai szövetségek, együttműködő szervezetek képviselői. A belügyminiszter képviseletében dr. Kontrát Károly miniszterhelyettes vett részt a rendezvényen.

Elsőként dr. Góra Zoltán foglalta össze a szervezet tavalyi tevékenységét, majd Kontrát Károllyal átadta azokat az elismeréseket, amelyeket a szakmai feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú teljesítmény alapján ítéltek oda az arra érdemeseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában