rendőrségi hírek

2020.02.20. 16:20

Évértékelő állománygyűlést tartottak Tolnában

Ihárosi Ibolya

Forrás: police.hu

Évértékelő értekezletét tartotta tegnap Szekszárdon, a Vármegyeháza dísztermében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendezvényen részt vett Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, a települési önkormányzatok polgármesterei, a rendvédelmi és fegyveres szervek megyei parancsnokai, az együttműködő szervezetek, valamint a rendőrkapitányságok vezetői.

Fotó: police.hu

Szabó Csaba ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány értékelte az elmúlt évi munkát. Hangsúlyozta, hogy tovább csökkent a megyében mind a bűncselekmények, mind pedig a sérüléssel járó balesetek száma. Köszönetét fejezte ki a teljes személyi állománynak a szakszerű és eredményes munkáért, valamint a polgárőröknek és a társszerveknek az együttműködésért. Kovács István, országos főkapitány-helyettes kiemelte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeit és szólt az idei feladatoktól, tájékoztatott a megyei főkapitányság sajtóirodája.

Fotó: police.hu

Szabó Csaba lapunknak is nyilatkozott az elmúlt esztendőről. Az interjút IDE kattintva olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában