mancs hiába teljesített jól

2020.03.18. 13:56

Meghalt a több napja eltűnt szekszárdi férfi

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásainak munkáját a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai segítették, akik képzett mentőkutyájukkal megtalálták a napok óta eltűnt férfit.

TEOL

Forrás: police.hu

A rendőrségre március 16-án, az esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint egy 85 éves szekszárdi lakos már egy napja nem ad életjelet magáról. A szekszárdi rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul intézkedéseket tettek az idős férfi megtalálására. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai a rendőrség kérésére megkezdték a kutatást, melyben kilenc egyesületi tag és a Mancs névre hallgató mentőkutya vett részt.

Fotó: police.hu

A néhány órás terepkutatás eredményeként Szekszárd külterületén egy vízelvezető árok melletti lápos területen a képzett eb segítségével megtalálták az idős férfit, akinek életét azonban a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában