rendőrségi hírek

2020.03.22. 20:00

Öt Tolna megyei rendőr kiváló munkáját ismerték el

Nem volt ugyan központi ünnepség, de kiváló munkájuk elismeréseként előléptették, kitüntették, jutalomban részesítették Tolna megye öt rendőrét.

Ihárosi Ibolya

Forrás: TMRFK

Szabó Csaba rendőr ezredest, a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét a köztársasági elnök a belügyminiszter javaslatára március 15-ei hatállyal rendőr dandártábornokká nevezte ki, olvasható a Magyar Közlöny 2020. évi 46. számában.

Magyarország belügyminisztere, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője március 15-e alkalmából a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság négy további munkatársát elismerésben részesítette.

Négyen az öt kitüntetett megyei rendőr közül: Huszti Gábor (balról), dr. Kárpáti Réka, Elmauer Szilárd és Csorba Szilárd. Fotó: TMRFK

Eredményes szolgálati tevékenysége elismeréseként Csorba Szilárd rendőr alezredesnek, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesének emléktárgyat adományozott a belügyminiszter. A szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéért soron kívül őrnaggyá léptette elő dr. Kárpáti Réka rendőr századost, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályának osztályvezető-helyettesét az országos rendőrfőkapitány, aki Elmauer Szilárd rendőr alezredest, a megyei rendőr-főkapitányság ellenőrzési szolgálatának vezetőjét pedig pénzjutalomban részesítette.

A bűnmegelőzési, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységéért Huszti Gábor rendőr őrnagynak, a megyei főkapitányság bűnmegelőzési alosztálya vezetőjének Petőfi Emlékplakettet adományozott az országos főkapitány, és pénzjutalomban részesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában