rendőrségi hírek

2020.04.17. 09:58

Megtalálta a pénztárcát, eltette, barátnője a láncot leadta

A dombóvári rendőrök egy helyi férfit gyanúsítanak azzal, hogy egy üzletben felejtett pénztárcát ellopott. Barátnőjét orgazdaság bűntett elkövetése miatt hallgatták ki.

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy dombóvári nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki április 5-én a délutáni órákban az egyik helyi boltban felejtett pénztárcáját ellopta, melyben saját, valamint édesanyja személyes iratai, továbbá egy medállal ellátott arany nyaklánc, aranygyűrű és arany fülbevaló volt.

A rendőrök az elsődleges adatgyűjtés során egy 29 éves helyi férfit számoltattak el, aki elismerte, hogy az üzletben talált egy pénztárcát, melyet hazavitt. Őt kétrendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg. Kihallgatása során elmondta, hogy a tárcában talált arany ékszereket barátnője adta be egy zálogházba. A férfi 26 éves élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő szintén elismerte a bűncselekmény elkövetését. A dombóvári rendőrök az elkövetők otthonában tartott kutatás során az ellopott értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Az eset kapcsán a további vizsgálatot is a dombóvári rendőrök folytatják, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában