rendőrségi hírek

2020.07.30. 15:39

Továbbra sincs meg Csurán Tibor István, ismét a lakosság segítségét kérik

TEOL

Forrás: Shutterstock

Körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Csurán Tibor István ügyében a Bonyhádi Rendőrkapitányság. A 14 éves fiú még június 11-én a kétyi gyermekotthonból engedéllyel távozott, de oda nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert – mint arról korábban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye nyomán beszámoltunk. Mivel a fiút azóta sem találták meg, ismét a lakossághoz fordulnak.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a KÉPEN látható Csurán Tibor István jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában