rendőrségi hírek

2020.09.12. 13:00

Dr. Tóth Csaba emlékére rendeztek focitornát

A Tamási Rendőrkapitányság fiatalon elhunyt alosztályvezetőjének tiszteletére szerveztek kispályás focitornát – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

TEOL

Forrás: police.hu

Tamásiban, a Városi Sporttelepen rendezték meg szeptember 11-én a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állománya részére az emlékversenyt. A focitornán a megye valamennyi rendőrkapitánysága és a főkapitányság is képviseltette magát egy-egy csapattal. A versengést Szabó Zoltán rendőr alezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. Az emléktornán jelen volt dr. Tóth Csaba felesége és két gyermeke is.

A kiváló szervezésű, jó hangulatú versenyen a csapatok sportszerű küzdelmekben mérettek meg. A tornát és az ezzel járó vándorkupát a megyei rendőr-főkapitányság csapata nyerte, második lett a Szekszárdi Rendőrkapitányság, harmadik helyet pedig a Bonyhádi Rendőrkapitányság csapata szerezte meg.

Az emléktorna legjobb játékosa Schulteisz Norbert – a főkapitányság csapatából – lett. A legtöbb gólt Rikkers Péter, a Szekszárdi Rendőrkapitányság csapatából lőtte. A torna legjobb kapusa pedig a Tamási Rendőrkapitányságról Rácz József lett. A mérkőzések két játékvezetője – Kovács László Péter és Verbászi Patrik – szintén a rendőrök közül került ki.

A hagyományteremtő céllal megrendezett emléktorna sikerét mutatja, hogy már most jelentkeztek a csapatok a jövő évi megmérettetésre.

Borítóképen a győztes csapat tagjai. Álló sor balról jobbra: Szabó Zoltán rendőr alezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes (csapatvezető), Nagy László, Takács Gergely, Görgye Zoltán, Berta Péter. Guggolnak: Pál-Kovács Gábor, Pulcz István, Feil Csaba, Schulteisz Norbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában