közúti balesetek

2020.12.16. 15:46

Talán a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baj

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett a 6313-as úton Kistormás közelében 2020. december 15-én 07 óra 18 perckor, amikor egy kereszteződésben nekiütközött az előtte balra kanyarodni szándékozó autó hátuljának. A balesetben a vétlen gépkocsi sofőrje az elsődleges információk szerint könnyebben sérült.

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy terepjáró vezetője közlekedett december 15-én 13 óra 55 perckor Dombóvár lakott területén belül – a 61-es számú főúton – Kaposvár irányába, amikor feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött, és hátulról nekiütközött.

Ezt követően a terepjáró vezetője balra rántotta a kormányt, és először a szemközti árokba hajtott, majd az úttest szélén korábban leparkolt tehergépkocsi oldalába csapódott. A balesetben az elsődleges adatok szerint az okozó jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült.

Kedden délután négy óra környékén egy személyautó vezetője Bátaszéken egy áruház parkolójából akart kihajtani, azonban figyelmen kívül hagyta a STOP táblát, és kihajtott a kerékpárúton szabályosan közlekedő kétkerekű vezetője elé. A kerékpáros az ütközést követően elesett, és az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Borítóképünkön: feltehetően a követési távolság be nem tartása okozta a dombóvári balesetet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában