befejezett nyomozás

2021.02.15. 18:10

Veszélyes hulladékot rakott le az út mellett

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy dunaújvárosi férfival szemben folytattak, aki Dunaföldvár külterületén, az út mellett dobott ki csaknem 15 köbméternyi szemetet.

TEOL

Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Forrás: MW-illusztráció

Fotó: Fehér Gábor

Bejelentés érkezett 2020 októberében, hogy Dunaföldvár külterületén, egy mezőgazdasági célra kialakított területen körülbelül 15 köbméternyi hulladékot helyeztek ki. A bejelentést követően a Paksi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.

Az ügyben kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a kihelyezett szemét egy része veszélyes hulladék. A beszerzett bizonyítékok alapján a szemét lerakásával egy dunaújvárosi lakost gyanúsítottak meg a rendőrök. A paksi nyomozók a férfit hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, aki a hulladék lerakását elismerte.

A Paksi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-kapitányság.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában