Baleseti összesítő

2021.02.01. 10:30

Súlyos sérülést okozott a figyelmetlenség

TEOL

csa, 2019. janur 4. sszetrt bicikli 2019. janur 4-n csnl, az M0-s fel vezet ton, ahol egy kerkprost hallra gzolt egy kisteheraut. MTI/Mihdk Zoltn

Forrás: MTI

Fotó: illusztráció

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén a rendőrök kettő sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Súlyos sérüléssel járó baleset történt Bátaszék belterületén január 29-én délután, amikor egy nő tehergépkocsijával tolatás közben elütött egy kerékpárost, aki az úttestre zuhant.

Január 30-án, 17 óra 46 perckor a 6-os számú főút és a 6504-es út kereszteződésében egy áruszállító az alárendelt útról a védett főúton közlekedő kisteherautónak hajtott. A balesetben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült.

A megye területén az egyenruhások további kilenc anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünkön illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában