rendőrségi hírek

2021.03.18. 14:50

Szívás: lebukott a gázolajtolvaj buszsofőr

TEOL

Fotó: police.hu

A rendőrségnek információja volt arról, hogy az őcsényi repülőtér területén munkavégzést követően leállított buszokból ismeretlen személy folyamatosan lopja az üzemanyagot.

Az esettel kapcsolatban a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nyomozni kezdtek. E hét kedden, nem sokkal éjfél előtt pedig tetten is érték az elkövetőt, aki a buszból egy műanyagcső segítségével szívta le az üzemanyagot.

A hatvanéves kölesdi férfi, a járatos busz sofőrje volt. A helyszínen az elkövető autójának átvizsgálása során két ballon gázolajat találtak a rendőrök, melyet lefoglaltak. A nyomozók a buszsofőrt előállították és eddig kétrendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg, ugyanis aznap egy másik buszból is lopott gázolajat a gyanú szerint.

Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják – számolt be az esetről a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában