Néhány napja szabadult

2021.06.02. 15:22

Többször is lebukott, de ez sem zavarta a tolvajt

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: illusztráció

Május utolsó hétvégéjén egy férfit több alkalommal is tetten értek Szekszárdon, amikor különböző boltokban lopott. Május 29-én nem sokkal dél után, az egyik helyi bevásárlóközpontból akart édességeket lopni. Néhány órával később egy másik üzletben próbálkozott, ahonnan flexkorongot akart elhozni fizetés nélkül, amikor a biztonsági őr tetten érte – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Alig fél nappal később, május 30-án a délelőtti órákban egy harmadik boltban próbálkozott, ahol szintén lebukott. A 22 éves tolnai férfit a szekszárdi rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövetőt ez sem tartotta vissza attól, hogy június 1-jén újabb bűncselekményeket kövessen el. Ezen a napon három alkalommal ment be különböző üzletekbe azzal a céllal, hogy ismét ellopjon valamit. A délelőtti órákban egyszer sikerült több ruhát elvinnie egy boltból, ezért délután ismét visszatért ugyanabba az üzletbe, és újra ellopott néhány értéket.

A szekszárdi rendőrök a késő délutáni órákban egy harmadik lopás alkalmával érték tetten. Az elkövetőt elfogták, előállították és ismét gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanúja miatt. A kihallgatások, továbbá a bizonyítékok beszerzése során kiderült, hogy a 22 éves tolnai férfi néhány nappal a hétvégi lopások elkövetése előtt szabadult a börtönből, és a Szekszárdi Rendőrkapitányságon több, korábban elkövetett lopás miatt van ellene folyamatban eljárás.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában