rendőrségi hírek

2021.07.21. 14:23

Egy este három körözött személyt találtak

A szekszárdi rendőrök három órán belül három körözött személlyel szemben intézkedtek.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A megyeszékhelyen július 19-én, nem sokkal este nyolc óra előtt igazoltattak egy fiút az egyenruhások. Az adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy a 13 éves fiatal az egyik megyei gyermekotthonból szökött meg, emiatt elrendelték a körözését. A járőrök a fiút – meghallgatását követően – a szekszárdi gyermekotthonba szállították.

Ugyanezen a napon 21 óra 10 perckor igazoltattak a rendőrök egy 22 éves helyi férfit Szekszárdon, akinek körözését a Szekszárdi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

Hasonlóképpen járt az a 37 éves szekszárdi férfi is, akit nem sokkal később a városban ellenőriztek az egyenruhások. Az igazoltatása során megállapították, hogy a személy körözését a Szekszárdi Rendőrkapitányság rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot az illetékes hatóság elzárásra változtatta át, aminek letöltését önként nem kezdte meg.

A rendőrök mindkét személyt elfogták, előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában