Közlekedési baleset

2021.07.05. 22:06

Karambol a 6-oson, félpályán halad a forgalom

TEOL

Forrás: MW

Fotó: illusztráció

Összeütközött két személyautó hétfő este, 9:40 óra körül a 6-os főút Tolna és Szekszárd közötti szakaszán. A balesethez a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom – adta hírül a Katasztrófavédelem.

Frissítés!

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint július 5-én, hétfőn 21 óra 30 perckor a 6-os számú főút 138. kilométerszelvényében, Tolna közelében két személyautó ütközött, amelynek során két személy megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Az elsődleges vizsgálatok alapján mindketten könnyű sérülést szenvedtek.

A helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás volt érvényben, melyet 23 óra után nem sokkal feloldottak, így a forgalom zavartalan az útszakaszon – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában