rendőrségi hírek

2021.08.01. 11:49

Bántalmazta volt barátnőjét, majd be is tört hozzá, és ellopta az okosóráját

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 43 éves helyi férfival szemben indítottak, aki volt barátnőjét bántalmazta, majd betörte a nő házának bejárati ajtaját és a lakásból elvitte az asszony okosóráját.

Egy kakasdi nő tett bejelentést a Bonyhádi Rendőrkapitányságon ez év június 17-én az esti órákban, miszerint volt barátja az utcán bántalmazta őt, majd a bejárati ajtót megrongálva bement a házába. A férfi, az asszony engedélye nélkül a lakásban tartózkodott néhány percig, majd kocsival elhajtott. A nő kicsivel később észlelte, hogy eltűnt az okosórája.

A rendőrök az eset kapcsán garázdaság miatt indítottak eljárást a 43 éves bonyhádi férfi ellen. A nő volt barátjával szemben magánindítványt tett könnyű testi sértés és magánlaksértés vétségek elkövetése miatt is. Így a nyomozók végül garázdaság, lopás, könnyű testi sértés és magánlaksértés vétség elkövetésével gyanúsították meg a férfit, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését. Azt mondta a rendőröknek, azért vitte el zálogba a nő okosóráját, hogy a lakásban maradt dolgait visszakapja. Végül az órát a rendőrségre visszavitte. A férfit rongálás szabálysértés elkövetése miatt is feljelentették.

Fotó: police.hu

A bonyhádi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre – számolt be a police.hu vasárnap délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában