már másodszor

2021.09.13. 15:30

Dr. Tóth Csaba rendőr alezredes emlékére rendeztek focitornát

A Tamási Rendőrkapitányság fiatalon elhunyt alosztályvezetőjének tiszteletére, második alkalommal szerveztek kispályás focitornát.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

Tamásiban, a Városi Sporttelepen rendezték meg múlt pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állománya részére az emléktornát, melyen a megye valamennyi rendőrkapitánysága és a főkapitányság is képviseltette magát egy-egy csapattal. A versengést dr. Kuti István ezredes, Tamási rendőrkapitánya és Szabó Csaba dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg. Az emléktornán jelen volt Tóth Csaba felesége és két gyermeke is.

A kiváló szervezésű, jó hangulatú versenyen a csapatok sportszerű küzdelmekben mérettek meg. A döntőt, a tavalyi évhez hasonlóan, a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság csapata vívta. A versengést ezúttal a városi rendőrkapitányság csapata nyerte, akik ezzel elhódították a vándorkupát is. A második a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság lett, harmadik helyet pedig a Paksi Rendőrkapitányság csapata szerezte meg.

Az emléktorna legjobb játékosa Rafai Márk – a bonyhádiak csapatából – lett. A legtöbb gólt Horváth Ervin, a Szekszárdi Rendőrkapitányság csapatából lőtte. A torna legjobb kapusa pedig a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságról Pulcz István lett.

A mérkőzések két játékvezetője – Kovács László Péter és Illés Tamás – szintén a rendőrök közül került ki.

A második alkalommal megrendezett emléktorna sikerét mutatja, hogy már most jelentkeztek a csapatok a jövő évi megmérettetésre – számolt be a sporteseményről a police.hu hétfőn délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában