Duplán kattant a bilincs

2021.10.06. 12:09

Elfogatóparancs volt érvényben a faddi férfiak ellen

A tolnai rendőrök néhány óra alatt két faddi férfit fogtak el és vittek börtönbe, akik ellen összesen kilenc elfogatóparancs volt érvényben.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: illusztráció

A Tolna Rendőrőrs munkatársai körözési akciót szerveztek október 5-én, kedden. A néhány órás ellenőrzés alkalmával két férfit is elfogtak.

Egyikük ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben. A 22 éves faddi fiatalt többek között a Szekszárdi Járásbíróság körözte, mert a korábban részére meghatározott közérdekű munkát nem teljesítette. A férfinak további öt körözése volt amiatt, mert több százezer forintnyi szabálysértési bírságot nem fizetett meg, valamint körözték a tartózkodási helyének megállapítása miatt is. Őt elfogását követően a szekszárdi börtönbe szállították büntetéseinek letöltésére.

A rendőrök egy másik – szintén faddi – 24 éves férfit is elfogtak a délelőtt során. Ellene a meg nem fizetett bírságok miatt adtak ki elfogatóparancsot, ezért elszámoltatása után őt is a börtönbe szállították.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában