közbiztonság

2021.10.12. 10:29

Egyeztető fórumot tartottak Szekszárdon

A megyeszékhelyen, a Babits Mihály Kulturális Központban tartották meg október 7-én Szekszárd és a környező települések rendvédelmi vezetői és együttműködői számára a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vett dr. Pilisi Gábor r. ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese.

TEOL

Az értekezleten dr. Marcsek Sándor r. ezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője ismertette a járás közbiztonsági helyzetét, majd a jelenlévőkkel a településeken felmerülő gondokat beszélték meg.

Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami az egyébként kedvező statisztikai folyamatokat negatívan befolyásolná, azaz a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét rontaná. A megbeszélésen felmerült problémák leginkább a közlekedéssel és az illegális hulladéklerakásokkal voltak kapcsolatosak.

A kapitányságvezető és Dudás Zsolt r. alezredes, közrendvédelmi osztályvezető a szükséges intézkedések megtételéről biztosította a jelenlévőket. Dr. Marcsek Sándor a kapitányság vezetése és munkatársai nevében megköszönte a szekszárdi járás településein működő polgárőr-egyesületek aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és a közös szolgálatokra továbbra is számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában