igazi csapatmunka

2021.11.01. 11:00

Egy decsi nő életét mentették meg

A rendőrök és a Szekszárdi Kutatómentő Egyesület tagjainak összehangolt közös munkája eredményeként találták meg azt a kihűlés szélén álló 52 éves decsi nőt, aki október 30-án a délutáni órákban kutyát sétáltatni indult.

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy decsi férfi tett bejelentést a rendőrségen október 30-án az esti órákban, hogy felesége délután kutyájukkal sétálni indult, azonban órákkal később sem ért haza. A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai azonnal keresni kezdték az asszonyt, és értesítettek a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület munkatársait is.

A kutatómentők és a rendőrök órákon át közösen fürkészték a környékbeli erdőket. Végül éjjel valamivel fél kettő előtt Decs mellett az egyik erdős-bokros területen megtalálták a kihűlés szélén levő nőt, akit hordágyon hoztak ki az erdőből.

Forrás: TMRFK

A magatehetetlen asszonyt az időközben a helyszínre érkező mentők ellátták, és kórházba vitték. Az igazi csapatmunka ezúttal is sikeres életmentést eredményezett – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában