rendőrségi hírek

2021.11.19. 11:11

Mindent vitt, amit talált, rács mögé került

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves pusztahencsei férfi ellen folytattak, aki augusztusban számos lakásból lopott el értékeket. Az elkövető nem válogatott, elvitt csaknem mindent, amit talált.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Augusztus utolsó hetében számos feljelentést tettek nagydorogi lakosok ismeretlen tettes ellen, aki a lakóházak garázsaiból, melléképületeiből vagy a házak lakóteréből vitt el különböző értékeket a fúrógéptől, a hajnyírón át, a ruhaneműig. Olyan eset is volt, amikor az ismeretlen mobiltelefont vagy éppen pénztárcát, a benne levő pénzzel együtt vitte el az alvó sértett mellől. Az egyik alkalommal az egyik ház tulajdonosa megzavarta az elkövetőt, aki elmenekült, írja a police.hu

A feljelentések kapcsán a nagydorogi és paksi rendőrök nyomozásba kezdtek. A beszerzett információk és bizonyítékok alapján a látókörükbe került egy 22 éves pusztahencsei lakos, akit szeptember elsején az esti órákban előállítottak és elszámoltattak. A férfi a rendőröknek részben elismerte a bűncselekmények elkövetését, elmondta azt is, hogy az ellopott értékeket hova rejtette el. A tárgyak egy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták. A fiatalt hatrendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg. A 22 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A pusztahencsei fiatal jelenleg is börtönben van.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a paksi rendőrök befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal a napokban az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában