Kék hírek

2021.11.29. 09:50

Súlyos sérülést okozott egy kivilágítatlan kerékpáros

TEOL

Forrás: TMRFK

Személyi sérüléses baleset történt november 28-án, 9 óra 40 perc körüli időben az 5604-es számú úton – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy férfi autójával a kereszteződésben nem adott elsőbbséget a Bonyhád irányából Bátaszék irányába, a védett úton szabályosan közlekedő kocsinak, így neki ütközött. A baleset során a vétlen jármű bal hátsó utasa elsődlegesen könnyű sérüléseket szenvedett.

Személyi sérüléses baleset történt vasárnap 16 óra 38 perc körüli időben az 5113-as számú úton Szekszárd és Őcsény között. Egy férfi kivilágítatlan kerékpárral, láthatósági mellény nélkül haladt saját forgalmi sávjának középső részén. Egy mögötte, azonos irányból érkező autó vezetője későn észlelte a biciklist. Az ütközés elkerülése érdekében a sofőr elrántotta a kormányt, a nedves útburkolaton megcsúszott a jármű és a fás területre sodródott. A baleset során a kocsi jobb első utasa elsődlegesen súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: TMRFK

Borítóképünkön: Könnyű sérülést okozott az elsőbbségadás elmulasztása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában