Kihívás teljesítve

2021.11.26. 10:00

Szekszárdon is elültették az Élet fáját

TEOL

Forrás: TMRFK

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állománya is csatlakozott a Nógrád megyei rendőrök által hirdetett „Ültessük el az élet fáit!” nevű kezdeményezéshez. A Magyar Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Máltai Szeretetszolgálat támogatásával 2021 őszén indult kezdeményezés a koronavírus elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai „kihívták” faültetésre saját megyéjük településeinek önkormányzatait és valamennyi megyei rendőr-főkapitányságot. Ehhez a kihíváshoz csatlakozott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság november 25-én, amikor Szabó Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány, Taukerné dr. Pusztai Erika r. ezredes gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Pilisi Gábor r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes aktív részvételével egy platánt ültettek el Szekszárdon, a rendőrség Tartsay Vilmos utcai objektumának előkertjében. Az ültetéskor egy emléktáblát is állítottak a jövő nemzedékének – olvasható a megyei rendőrkapitányság közleményében.

[embed]]

Borítóképünkön: dr. Pilisi Gábor r. ezredes (balról), Taukerné dr. Pusztai Erika r. ezredes és Szabó Csaba r. dandártábornok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában