Rendőrségi hírek

2021.12.27. 12:41

Karácsony másnapja sem múlt el személyi sérülés nélkül a megye útjain

TEOL

Fotó: police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Könnyebben sérült az a férfi, aki vasárnap a délelőtti órákban személyautójával a 61-es számú főúton Tolnanémedi irányából Tamási irányába közlekedett. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a havas úton megcsúszott, és a szemből érkező jármű elejének ütközött.

A Tolna megyei rendőrök három embert elfogtak, két főt előállítottak. Az egyenruhások szabálysértés elkövetése miatt három szabálysértési feljelentést tettek.

Biztonsági intézkedés négy esetben történt – összesítette az elmúlt 24 óra eseményeit a police.hu hétfőn reggel.

Mint arról már korábban hírt adtunk mi is, szombaton súlyos, életveszélyes sérüléssel végződött egy baleset a 65-ös főúton, Harc közelében.

December 24-én pedig egy anyagi kárral járó balesetről érkezett jelentés. Egy Ford vezetője közlekedett pénteken, nem sokkal dél előtt Szálka belterületén Szekszárd irányába. Egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett a csúszós úton, és az út melletti sövénynek, majd az ott lévő kerítésnek ütközött.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában