Baleset

2021.12.31. 08:13

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek

Halálos baleset történt péntek délelőtt az 55-ös számú főúton.

Fotó: police.hu

Összeütközött két gépkocsi az 55-ös főút 118-as kilométerszelvényénél, Pörböly és Alsónyék között pénteken reggel. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult két ember, akiket a bátaszéki önkormányzati tűzoltók feszítővágóval és kéziszerszámokkal szabadítanak ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek – tájékoztat honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (TMKI).

Röviddel a katasztrófavédelem jelentése után a megyei rendőr-főkapitányság is megerősítette a baleset hírét. A police.hu azt írja, személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés ma reggel 7 óra 26 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két jármű ütközött össze az 55-ös főút 118-as kilométerszelvényében, az Alsónyéki elágazónál.

Frissítés!

A baleset során egy személy a kórházba szállítása közben életét vesztette, ketten súlyosan, egy személy könnyebben megsérült – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Hozzátették, a helyszínelést befejezték, az út ismét teljes szélességében a közlekedők rendelkezésére áll.

A baleset körülményit a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mint azt megírtuk, délután újabb halálos baleset történt, amikor vonat és személyautó ütközött Döbröközön.

Frissítés!

9:15 – A helyszínelés továbbra is tart, a teljes útlezárást azonban feloldották, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában