rendőrségi hírek

2021.12.02. 10:49

Soha nem volt jogsija, de így legalább nincs mit bevonni az ittas vezetésért

A bonyhádi rendőrök december 1-jén a késő esti órákban fogtak el egy 41 éves hosszúhetényi férfit, aki ittasan és jogosítvány nélkül autózott a városban.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: Shutterstock

Az egyenruhások szerdán este állítottak meg egy Audit Bonyhádon, a Mikes utcában. Az autót egy hosszúhetényi lakos vezette. A sofőr adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy soha nem volt jogosítványa. A rendőrök a férfival szondát is fújattak, mely igen magas értéket mutatott. A gépkocsivezetőt további mintavételre előállították. A hiteles alkoholmérőt először kifújta, azonban másodszorra ez nem sikerült. Emiatt vérvételre is elvitték.

A 41 éves férfival szemben a bonyhádi rendőrök ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek – írja a police.hu.

Továbbra se feledjék, aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és járművezetéstől eltiltásra is számíthat! Az ittas vezetés mint tudjuk, számos kockázatot rejt magában. Aki alkoholos ital fogyasztása után ül volán mögé, nem csak saját, hanem mások életét is kockára teszi.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában