Kék hírek

2022.01.25. 14:18

A zebrán ütötte el a biciklit toló gyermeket, a rendőrség most keresi

A Szekszárdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt – írja a police.hu kedden délután.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint még 2021. június 1-jén, reggel 7 óra körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú, feltehetően Ford Fiesta típusú személygépkocsival közlekedett Szekszárdon, a Rákóczi utcában. Az autós a piros lámpa jelzése ellenére továbbhajtott, és elütötte a neki jobbról – a zöld jelzésen át – a zebrán haladó, kerékpárt toló gyermeket, aki könnyebben megsérült. Az autós és a gyalogos ezt követően néhány szót beszélt egymással, majd mindketten elhagyták a helyszínt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában