A sofőrnek jogsija sem volt

2022.01.27. 09:54

Fatolvajokat fogott a munkába tartó rendőr Harcnál

Benke János rendőr főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát. Ellenőrizte őket, majd értesítette a szolgálatban lévőket, akik előállították a tolvajokat.

TEOL

Fotó: police.hu

Január 26-án nem sokkal dél előtt munkába tartott Benke János, amikor Harc környékén egy – háromfős – gyanúsan viselkedő társaságot észlelt, akik az út melletti erdős területről cipelik ki a kivágott fát, és azt egy személyautóba pakolják. A férfiak, mikor észrevették, hogy figyelik őket, beszálltak a kocsiba, és elindultak. A főtörzszászlós utánuk ment, szolgálatba helyezte magát és Janyapusztánál ellenőrizte a társaságot, majd értesítette munkatársait, akik rövid időn belül a helyszínre értek.

Fotó: police.hu

A járőrök a kocsiban mázsányi kivágott fát és egy motoros fűrészt is találtak. Megállapították azt is, hogy a fát engedély nélkül vágták ki és akarták elszállítani a harci lakosok. Az autó vezetőjéről az is kiderült, hogy jogosítvány nélkül közlekedett, és korábban el is tiltották már a vezetéstől. A rendőrök a 41 éves férfit őrizetbe is vették. Ellene és két társa ellen lopás miatt indítanak eljárást, valamint a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették – számolt be az esetről a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában