Tűzesetek és műszaki mentések

2022.01.25. 11:48

Hétfőn hat helyszínre riasztották a Tolna megyei tűzoltókat

Három tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói hétfőn – írja keddi összesítőjében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (TMKI).

TEOL

Balról a gunarasi tűzeset helyszíne, mellette a váraljai (Fotók: Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs és Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)

Tűzesetek

Mint arról már hírt adtunk mi is, hétfőn délelőtt egy családi ház három helyiségében ruhák és berendezési tárgyak égtek Váralján, a Béke utcában. A tűzesethez a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a lángokat a födém megbontásával, vízsugarakkal és kéziszerszámok segítségével fékeztek meg. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Szintén beszámoltunk róla, hogy egy nyaraló udvarában elhelyezett, faszerkezetű autóbeállóval egybeépített húsfüstölő égett hétfőn délben, Dombóvár-Gunarason. A gépkocsibeállóról a lángok elérték az ott parkoló személyautót is, amely a nagy hőhatás következtében károsodott. A dombóvári hivatásos tűzoltók két gyorsbeavatkozó vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett tüzet.

A délutáni órákban egy kéménybe épített gerenda izzott Mucsiban, az Alkotmány utcában. A tüzet a tulajdonos részben eloltotta. A tűzesethez a bonyhádi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a megkezdték a tűzzel érintett rész részleges bontását, láncfűrész segítségével eltávolították az izzó darabot. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mivel az ingatlan felújítás alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában