Kék hírem

2022.01.31. 08:07

Könnyű sérüléssel jártak a balesetek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén január 30-án két könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL.hu

Pakson egy 60 éves motoros szenvedett könnyű sérülést (Fotó: TMRFK)

Egy segédmotoros kerékpárral közlekedett egy helyi férfi január 30-án délelőtt Pakson a Kornis utcában, amikor későn észlelte az előtte forgalmi okból álló  személygépkocsit, és az autó bal hátsó részének ütközött, majd elesett. A 60 éves motoros a balesetben könnyebben megsérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt január 30-án nem sokkal 15 óra után. Egy személygépkocsi vezetője közlekedett az 56-os főúton, a 17-es kilométerszelvénynél, Várdomb közelében Bátaszék irányába, amikor a sofőr elmondása szerint egy állat a jármű elé ugrott. Az autó vezetője, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, ekkor elvesztette uralmát a kocsi felett, letért az útról és oldalára borult. A balesetben a sofőr és utasa is könnyebben megsérült.

Az egyenruhások három főt fogtak el, akik közül kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A szonda három sofőrnél lett pozitív. A szolgálatban levő állomány tagjai két szabálysértési- és két büntető  feljelentést tettek, valamint két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában