Kék hírek

2022.02.22. 10:47

Harmincezer forintba került az ital

TEOL

Borítóképünk illusztráció. (Fotó: MW-archívum)

Fotó: Csapó Balázs

Egy 32 éves tolnai lakos közlekedett Faddon a Petőfi utcában autójával. A járőrök ellenőrizték és szondát fújattak vele, amely pozitív értéket jelzett. A férfi elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért előállították a Szekszárdi Rendőrkapitányságra kétszeri mintavételre. Mivel egyik vizsgálat eredménye sem haladta meg a bűncselekményi értéket, ezért a sofőrt 30.000 Ft közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, továbbá hat közlekedési előéleti pontot is kapott. 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén február 21-én nem történt közúti közlekedési baleset. Az egyenruhások három főt fogtak el és négyet állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai hat szabálysértési- és három büntető feljelentést tettek. A szonda egy járművezető esetében mutatott pozitív értéket. A rendőrök két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában