Kék hírek

2022.02.13. 08:00

Két felborult autóban hárman sérültek meg

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén február 12-én egy súlyos sérüléses és öt anyagi káros baleset történt, ebből két esetben az autó felborult.

TEOL

A február 12-én este Bonyhádnál történt balesetben nem sérült meg a sofőr (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés február 12-én 14 órakor. A 61-es főúton közlekedett egy autós Kocsola és Dombóvár között. A 83-as kilométerszelvényben, Alsóleperd térségében, a sofőr ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett,  a kocsi lesodródott az útról és ott felborult. A jármű vezetője és egyik utasa súlyosan, míg a másik utas könnyebben sérült. A helyszíni szemle ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság összefoglalójában.

Anyagi káros balesetről érkezett bejelentés február 12-én 20 óra 45 perckor, mely a 6535-ös számú mellékút 2-es kilométerszelvényében történt Bonyhád térségében.  Egy 26 éves naszályi férfi közlekedett autóval Bonyhádról Zomba irányába, mikor ismeretlen okból elveszítette uralmát a kocsi felett. Először átsodródott a szemközti sávba, majd korrigálni próbált, visszakormányozta a járművét, ekkor a jobb oldalon letért az útról és egy kerítésnek ütközött, majd onnan visszacsapódott és felborult. Személyi sérülés nem történt.

A Tolna megyei rendőrök egy főt fogtak el és egyet állítottak elő az elmúlt 24 órában. A szolgálatban levő állomány tagjai hat szabálysértési, és két büntető feljelentést tettek. A rendőrök négy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában