Rablás

2022.02.21. 11:33

Megtámadta és kifosztotta ismerősét egy dombóvári férfi

Vasárnap este Dombóváron egy helyi fiatal támadta meg ismerősét, fenyegette, bántalmazta, majd elvette értékeit. A rendőrök a 25 éves férfit őrizetbe vették.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Fotó: Csapó Balázs

Egy dombóvári nő tett bejelentést a rendőrségre, mert 35 éves élettársát február 19-én este, fél nyolc körül a városban megtámadta egy szintén helyi férfi. Először csak pénzt kért tőle, majd életveszélyesen megfenyegette, végül bántalmazta is a sértettet, és elvette pénzét, valamint telefonját is.

A nyomozók meghallgatták, sérülései miatt orvoshoz vitték  a férfit, majd az adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a rablás elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit. Elszámoltatását követően előállítottak, de az üggyel kapcsolatban nem tett vallomást. Az elfogott férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, más ügyben is büntetőeljárás van ellene folyamatban. A jogtalanul elvett értékeket lefoglalták tőle, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatása indítványozására. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatják a nyomozást.

A gyanúsítottnál megtalálták a sértett telefonját (Fotó: TMRFK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában