Kék hírek

2022.03.18. 12:30

A bevásárlás egy új módját választotta a tolnai nő

Egy 34 éves tolnai nő akart lopni az egyik szekszárdi üzletből, de a szemfüles biztonsági őr észlelte, és értesítette a rendőröket.

TEOL

Az áruház biztonsági őre kiszúrta a gyanúsan viselkedő nőt (illusztráció, Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Az egyik szekszárdi áruház biztonsági őrének szemet szúrt, hogy a vásárlótérben gyanúsan járkál egy nő, emiatt a kamerarendszeren keresztül figyelemmel kísérte a mozgását – olvasható a police.hu oldalon. Látta, ahogy a vásárló a bevásárló kocsijába pakol, majd nem a kassza, hanem a bejárat felé veszi az irányt. Jól látható volt, hogy fizetés nélkül akar távozni, ezért megvárta, amíg  a tolvaj a bejárathoz ér, és ott megállította.

Kiderült, hogy a nő közel 142.000 forint értékben akart ellopni édességeket, kávét és ruhaneműt. A biztonsági őr értesítette a rendőröket, akik a tolvajt előállították. Gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, melynek során a nő beismerő vallomást tett.
 

Az édességek értéke meghaladta a 140 ezer forintot (Fotó: TMRFK)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétség miatt nyomozást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában