Egy korábbi közlekedési szituáció miatt

2022.03.07. 12:16

Leszorította az útról a 82 éves kerékpárost, majd a vita hevében leütötte

A tamási rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 42 éves Nagykónyiban élő férfit, aki egy korábbi közlekedési szituáció miatt szorított le az útról, majd ütött meg egy 82 éves kerékpárost Iregszemcsén.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint pénteken reggel egy autós úgy megütött Iregszemcsén egy kerékpárost, hogy utóbbi eszméletét is vesztette. A helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a 42 éves férfi és a 82 éves kerékpáros egy korábbi közlekedési szituáció miatt szólalkozott össze. Az autós sérelmezte az idős férfi által mondottakat, ezért a biciklis után ment kocsijával, majd leszorította őt az útról. Ezt követően tovább vitatkoztak, és az autó vezetője – elmondása szerint – hirtelen felindulásból arcon ütötte a kerékpárost, aki elvesztette az eszméletét, őt a mentők  kórházba is szállították.

A Nagykónyiban élő sofőrt előállították és könnyű testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene közúti veszélyeztetés bűntett miatt is eljárást indítanak a tamási rendőrök – írja hétfői közleményében a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában