Kék hírek

2022.04.18. 08:04

Húsvétvasárnap sem múlt el balesetek nélkül

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 17-én négy anyagi káros baleset történt. Két esetben vaddal ütközés, egy esetben követési távolság be nem tartása, míg a negyedik esetben az előzés szabályának megsértése miatt történt baleset.

A Tolna megyei rendőrök az elmúlt 24 órában elfogtak egy körözött személyt, akit előállítását követően börtönbe vittek. Előállítottak még egy férfit, mivel eltiltás hatálya alatt vezetett, további egy főt szabálysértés elkövetése miatt, egyet pedig mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai hat szabálysértési feljelentést tettek. Kollégáink három biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket.

Anyagi káros baleset történt április 17 -én 23 óra 20 perckor az 56-os számú főúton Várdomb és Szekszárd között. Egy nő autóval közlekedett Szekszárd irányába, amikor jobbról egy őzsuta szaladt a kocsi elé féktávolságon belül, melyet elütött. Az állat a helyszínen elpusztult – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Újabb vadelütés okozott anyagi kárt (Fotó: TMRFK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában