Felhívás

2022.04.06. 09:50

Lefoglalt kerékpárok gazdáit keresi a rendőrség

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

TEOL

Aki felismeri, jelentkezzen a rendőrségen! (Fotó: TMRFK)

A gyanú szerint ismeretlen tettes március 18-án eltulajdonított egy rózsaszínű kerékpárt Szekszárdon egy üzlet elől. Adatgyűjtés során egy parkban megtaláltak két kerékpárt is, melyek származása ezidáig ismeretlen. Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható biciklik tulajdonosának megállapítása – olvasható a felhívás a www.police.hu portálon.

Forrás: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható kerékpárok valamelyikét, vagy azokról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501–106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú 0680/555–111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívón.

Frissítés (04. 12.): A rendőrség tájékoztatása szerint a kerékpárok visszakerültek jogos tulajdonosukhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában