Tolvaj

2022.04.21. 12:30

Nem a falra, hanem derékaljnak szánta

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Egy szekszárdi nő tett bejelentést még március közepén, hogy Szekszárdon, a Pollack Mihály utcában két bontatlan bála hőszigetelő anyagot (hungarocell) talált a patak parton. A járőrök a megadott helyre mentek, ahol meg is találták azokat. Valószínűsítették, hogy valaki a közelben lévő Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság épülete elől vihette el azokat, ahol akkoriban felújítási és hőszigetelési munkákat végeztek. Értesítették a kivitelező képviselőjét, aki elmondta, hogy a bálákat tőlük lopta el valaki. A 12.000 forintot érő hőszigetelő anyagot átvette, így a lopási kár megtérült – olvasható a police.hu rendőrségi portálon.

A rendőrök a későbbiek során visszanézték az épület falán több helyre kihelyezett biztonsági kamerák felvételeit. Az egyiken látható volt egy férfi, amint bemegy az építkezési területre, megnézi az építőanyagokat, majd távozik abba az irányba, ahol a bálákat megtalálták. Annak ellenére, hogy olyan felvétel készült róla, amelyen csak hátulról látható, a nagy személy- és helyismerettel rendelkező rendőrök felismerték és rövid idő múlva előállították a szekszárdi kapitányságra.

Az egyik térfigyelő kamerán látható az építési területre belépő férfi (Fotó: TMRFK)

A 48 éves szekszárdi férfi meghallgatása során beismerte, hogy ő látható a felvételen. Elmondta, hogy a hungarocell táblákat az általa elfoglalt, korábban lakatlanul álló tanyába akarta vinni és fekhelyet szeretett volna készíteni belőlük. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában