Rendőrségi összefoglaló

2022.04.27. 10:08

Nem vette észre az előző motorost

Egy személyi sérüléses és három anyagi káros baleset történt megyénk területén április 26-án. Utóbbiak közül két esetben parkolóban történt koccanás, egy alkalommal a kanyarodás szabályainak megsértése miatt történt baleset.

TEOL

Nem vette észre az előző motorost (Fotó: TMRFK)

Fadd belterületén történt személyi sérüléses közlekedési baleset 6 óra 50 perc körüli időben - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egyik utcában egy faddi férfi kívánt beállni autójával egy kocsibejáróba. Balra kanyarodás előtt valószínűleg nem győződött meg arról, hogy járművének kikerülését egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiú már megkezdte. A motoros a személygépkocsi oldalának ütközött majd elesett. Az elsődleges megállapítások szerint könnyebben megsérült, ezért mentő  szállította kórházba.

Nem vette észre az előző motorost (Fotó: TMRFK)

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

A rendőrök 10 főt állítottak elő tegnap, közülük kettőt bűncselekmény elkövetése miatt. Továbbá 6 fő illegális migránssal szemben intézkedtek a járőrök, akik személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A szolgálatban levő állomány tagjai egy büntető- és négy szabálysértési feljelentést tettek, valamint bevontak egy jogosítványt. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában