Kék hírek

2022.04.21. 08:24

Súlyosan sérült az autónak ütköző motoros

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 20-án egy súlyos sérüléses és öt anyagi káros baleset történt.

TEOL

Súlyosan megsérült a 76 éves motoros Bátaszéken (Fotó: TMRFK)

Három esetben vaddal ütközött a jármű, egy esetben a kikerülés,- míg az ötödik esetben a tolatás szabályainak megsértése miatt történt baleset.

Sérüléssel járó baleset történt április 20-án, szerdán 10 óra körüli időben Bátaszéken. Egy 76 éves helyi férfi közlekedett segédmotoros kerékpárral a Kossuth Lajos utcában Szekszárd irányából. Haladása során ismeretlen okból nekiütközött egy, a Kossuth Lajos utca 39. szám előtt parkoló autó bal oldalának, majd elesett. A motoros súlyosan megsérült.

Fotó: TMRFK

Az elmúlt 24 órában a Tolna megyei rendőrök elfogtak három főt: közülük kettőt köröztek, egyet pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Előállítottak két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt is. A szolgálatban levő állomány tagjai öt büntető- és nyolc szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre, a szonda egy esetben mutatott pozitív értéket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában