Rendőrségi összefoglaló

2022.05.16. 11:18

Be sem voltak kötve a balesetkor

Egy sérüléses és két anyagi káros baleset történt a megyében május 15-én.

TEOL

Fotó: police.hu

A 61-es úton, Dombóvár belterületén történt sérüléses baleset tegnap 20 óra 55 perc körüli időben – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy 20 éves dombóvári férfi közlekedett személygépkocsival a Köztársaság utcában Tamási irányába. A 91-es kilométerszelvény közelében valószínűleg nem megfelelően választotta meg a sebességet. Ennek következtében járműve megcsúszott, a jobb oldali árokba sodródott, majd a tetején átfordulva a kerekein állt meg. 

Az autó utasa - egy 18 éves mágocsi nő - könnyebben megsérült, őt a mentő kórházba szállította. A helyszíni intézkedés során kiderült, hogy a sofőr és az utas nem használta a biztonsági övet. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett. 

Fotó: police.hu

A rendőrök vasárnap elfogtak két főt, egyiküket körözték. A szolgálatban levő állomány tagjai  három szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában