Rendőrségi összefoglaló

2022.05.19. 09:22

Nem adta meg az elsőbbséget

Két sérüléses és három anyagi káros baleset történt a megyében május 18-án.

TEOL

Fotó: police.hu

Ahogyan azt korábban megírtuk, sérüléses baleset történt szerdán Bátaszéken is 14 óra 15 perc körüli időben. Egy 45 éves alsónyéki férfi az egyik utcában egy kapubejáróból akart személygépkocsijával kitolatni az útra. Nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező, egy 21 éves bátaszéki férfi által vezetett autónak, ezért összeütköztek. A baleset során mindkét személygépkocsi rongálódott, az alsónyéki sofőr súlyosan, a bátaszéki könnyebben megsérült, ezért a mentő kórházba szállította őket. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Továbbá egy Simontornyán történt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre tegnap 7 óra 25 perc körüli időben. Egy 30 éves simontornyai nő közlekedett az egyik utcában személygépkocsival. Valószínűleg figyelmetlensége miatt nem észlelte az előtte lassító, majd megálló autót, ezért járműve elejével a másik kocsi hátuljának ütközött. A baleset során a vétlen sofőr -egy 47 éves simontornyai nő- könnyebben megsérült, őt a mentő kórházba szállította. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Fotó: police.hu

A rendőrök szerdán elfogtak egy főt, akit köröztek. További kilencet előállítottak, közülük ötöt bűncselekmény elkövetése miatt, egyet mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai  kilenc szabálysértési feljelentést tettek.  Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában