Az alsóneműből került elő a két telefon

2022.05.09. 15:04

Rekordidő alatt kapták el a tolvajokat a szekszárdi zsaruk

Szórakozóhelyről loptak táskákat a fiatalok szombat éjjel Szekszárdon, gyorsan gyanúsított lett belőlük.

TEOL

Fotó: police.hu

Egy helyi férfi tett bejelentés a rendőrségre 2022. május 8-án hajnali fél három körül. Elmondta, hogy az utcán várakozott, amikor odalépett hozzá két fiatal nő, akiknek ellopták a táskáját értékeikkel együtt. Azt mondták, nagyjából negyed órája észlelték, hogy a közeli szórakozóhelyen egy padon hagyott táskájukat ellopta kér fiatal srác, akik elszaladtak a zsákmánnyal a városközpont irányába. A táskákban volt mindkettőjük telefonja, irataik, kulcsaik, egyikük inzulin-pen-je és vércukormérője is - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A járőrök perceken belül a címre értek, a környékén keresni kezdték a két férfit.  A távozási útvonalon haladva hamarosan észre vették, majd üldözni kezdték a fiúkat, akik többszöri felszólításra sem álltak meg. A piactérre érve a szekszárdi egyenruhások elfogták a két helyi fiatalt. Elszámoltatásuk során elismerték, hogy ők lopták el a két táskát, egyikük azt is elmondta, hol dobták el, amire nem volt szükségük. A 18 és 22 éves tolvajokat előállították, majd a ruházatátvizsgálás során egyikük alsóneműjéből előkerült a két lopott telefon. 

Az eldobott tárgyakat a szemle során lefoglalták, így a sértettek kára megtérült. A nyomozók lopás vétsége és lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két fiatal férfit, mindketten beismerő vallomást tettek.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában