Ez történt az utakon

2022.05.29. 09:38

Rendőrségi összefoglaló

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén május 28-án egy súlyos sérüléses és hat anyagi káros baleset történt.

TEOL

Fotó: police.hu

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre szombaton 9 óra 32 körül időben - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy Peugeot típusú személygépkocsi vezetője közlekedett  a 61-es számú főúton Simontornya irányából Tamási felé. Az 52-es kilométerszelvény közelében egy balra ívelő kanyarban a nedves úton megcsúszott, elveszítette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és nekiütközött a vele szemben közlekedő Daciának. A balesetben a Dacia sofőrje és utasa könnyebben, míg a Peugeot egyik utasa súlyosan sérült meg.

Fotó: police.hu

A járőrök május 28-án két főt fogtak el és hármat állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai 15 szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre a nap folyamán. A szonda egy sofőrnél mutatott pozitív értéket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában