Rendőrségi összefoglaló

2022.06.09. 10:10

Ittasan, jogosítvány nélkül balesetezett

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 8-án hat anyagi káros baleset történt.

TEOL

Jogosítvány nélkül, ittasan balesetezett (Fotó: police.hu)

Anyagi káros baleset történt szerdán 17 óra 35 perc körüli időben Tevelen. Az egyik utcában egy 55 éves kántorjánosi férfi közlekedett személygépkocsijával. Haladása során egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, ami jobbra letért az úttestről és egy bolt előtti betonfeljárónak ütközött. 

A helyszíni intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. Szondát fújattak vele, ekkor kiderült az is, hogy ittasan vezetett, ezért előállították mintavételre - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügyben a Bonyhádi Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett.

A sofőr letért az úttestről és egy bolt előtti betonfeljárónak ütközött (Fotó: police.hu)

A rendőrök szerdán két főt fogtak el. További tizenkettőt előállítottak, közülük hatot bűncselekmény elkövetése miatt, négyet mintavételre. A járőrök két büntető-, és négy szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy járművezető esetében mutatott pozitív értéket. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre a nap folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában