Kék hírek

2022.06.12. 08:55

Ittasan motorozott, súlyosan megsérült a várdombi férfi

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 11-én egy súlyos sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL

A súlyosan sérült motoros a helyszínen elismerte, hogy alkoholt fogyasztott (Fotó: TMRFK)

Sérüléssel járó baleset történt szombaton 19 óra 30 perc körüli időben az 56-os számú főúton Decs külterületén. Egy 51 éves várdombi férfi közlekedett motorkerékpárral Várdomb felé, amikor a 13-as kilométerszelvény közelében egy enyhén balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett. A motorral a jobb oldali árokba hajtott, ahol az árok oldalának ütközött. A férfi a helyszínen beismerte, hogy a délután folyamán alkoholt fogyasztott, úgy vezetett. A baleset során súlyosan megsérült, ezért a mentő kórházba szállította, ahol további vizsgálatra vérmintát vettek tőle. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett.

Fotó: TMRFK

A Tolna megyei rendőrök szombaton három főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetése miatt, egyet mintavételre. A rendőrök kilenc szabálysértési feljelentést tettek, és négy biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy járművezető esetében mutatott pozitív értéket – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közelményében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában