Tragédia

2022.06.21. 10:46

Megtalálták a Domboriban elmerült férfit

Halva találták meg a Domboriban vasárnap eltűnt férfit, közölte lapunk kérdésére a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: MW)

Fotó: AS

Az elhunyt személy halálának körülményeit közigazgatósági hatósági eljárás keretében vizsgálják a Szekszárdi Rendőrkapitányságon – tudtuk meg Debreceniné Farkas Edit rendőr alezredestől, a TMRFK sajtóreferensétől.

Mint arról korábban hírt adtunk, elmerült egy személy úszás közben június 19-én, vasárnap a Dombori holtágnál. Az esetről 17 óra körül riasztották a Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesületet. A faddi tűzoltók közösségi oldalán közzétett információk szerint a tolnai önkormányzati tűzoltók is a helyszínre vonultak és mentőautó is érkezett.

A hírt megerősítette Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is, aki hozzátette, felnőtt férfit kerestek, csónak és radar használatával. A sötétség leszálltával a kutatás feltételei nem voltak biztosítottak, így – a faddi tűzoltók közlése szerint – a keresést vasárnap este 22:20 perckor eredménytelenül befejezték.

Frissítés: A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület egy Facebook posztban számolt be a mentésről. Mint írják, öt fővel és technikai eszközökkel indultak el a megadott helyszínre, hétfőn délután 15 órakor. Megérkezésükkor már több órája folyt a keresés, a helyszínen lévő rendőröktől és mentőbúvártól kapott eligazítás után kezdték meg a munkát. Csónakkal szálltak a vízre, majd szonárral vizsgálták át a megjelölt területet, melynek köszönhetően sikerült megtalálnunk a keresett személyt. Sajnálatos módon már csak az eltűnt férfi élettelen testét sikerült partra emelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában