Keresés

2022.06.20. 11:16

Nem találják a Domboriban elmerült férfit

TEOL

Még nem került elő a Domboriban vasárnap elmerült férfi (illusztráció, MW)

Fotó: Máté János

Elmerült egy személy úszás közben június 19-én, vasárnap a Dombori holtágnál – adta hírül a TelePaks. Az esetről 17 óra 8 perckor riasztották a Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesületet. A faddi tűzoltók közösségi oldalán közzétett információk szerint a tolnai tűzoltók is a helyszínre vonultak és mentőautó is érkezett.

A hírt megerősítette Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is, aki hozzátette, felnőtt férfit kerestek, csónak és radar használatával. Az sötétség leszálltával a kutatás feltételei nem voltak biztosítottak, így – a faddi tűzoltók közlése szerint – a keresést vasárnap este 22:20 perckor eredménytelenül befejezték.

Lapunk információja szerint a kutatást a mai napon a rendőrség búvárok bevonásával folytatja a Duna-holtágon. Kérdésünkre a tényt megerősítette Debreceniné Farkas Edit alezredes is. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hozzátette, a keresés folyamatban van, de az elmerült személyt egyelőre nem találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában