Kék hírek

2022.06.20. 08:46

Súlyosan megsérült a vétlen autó utasa Mözsön

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 19-én egy súlyos sérüléses és egy könnyű sérüléses baleset történt.

TEOL

A védett úton közlekedő autó utasa súlyosan megsérült (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses baleset történt június 19-én 8 óra 55 perc körüli időben Tolna-Mözsön, a Komjáth Aladár utca és Dobó utca kereszteződésében. Egy 64 éves helyi férfi közlekedett tehergépkocsival az 5112-es számú út irányából a Mező utca irányába. A kereszteződésébe úgy hajtott be, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról érkező, a védett útvonalon közlekedő autónak, így összeütköztek. Ezt követően a teherautó nekiütközött az útpadka mellett lévő villanyoszlopnak, ami eltörött és megdőlt. A baleset során a személygépkocsi utasa súlyosan megsérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A teherautó sofőrje nem adott elsőbbséget (Fotó: TMRFK)

Mint arról már hírt adtunk, személyi sérüléses baleset történt vasárnap 16 óra 55 perc körüli időben az 55-ös számú főút 115-ös kilométerszelvényében. Pörböly irányából Bátaszék felé közlekedett két személygépkocsi és egy motorkerékpár. Velük szemben három kocsi haladt, amikor az első előzésébe kezdett a másik két jármű. Ezt észlelve – az ütközés elkerülése érdekében – a Bátaszék felé haladó első és második autó is fékezni kezdett, a mögöttük haladó motoros a második autó hátuljának ütközve meglökte azt, amely az elsőnek ütközött. A motort vezető 36 éves bajai férfi az ütközés során leesett a motorról, és könnyebben megsérült.

Az 55-ös főúton történt, több járművet érintő balesetben a motoros sérült (Fotó: TMRFK)

A Tolna megyei rendőrök vasárnap egy főt elfogtak, további ötöt előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai 11 szabálysértési- és négy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre, a szonda két esetben volt pozitív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában