Kék hírek

2022.06.24. 09:30

Súlyosan sérült a kapubejárón elütött idős asszony

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 23-án egy súlyos- és egy könnyű sérüléses, valamint egy anyagi káros baleset történt.

TEOL

Az autót vezető nő könnyebben megsérült (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses baleset történt csütörtökön, 7 óra körüli időben az 5113-as számú mellékúton, Decs külterületén. Egy nő közlekedett autóval Sárpilis irányából Decs felé, amikor egy kanyarból kiérve elveszítette uralmát a kocsi felett és letért az útról. Az autó eleje a földnek csapódott, majd oldalára dőlt. Az autót vezető nő könnyebben sérült.

Személyi sérüléses baleset történt június 23-án 12 óra 10 perc körüli időben Dombóváron, amikor egy 61 éves helyi férfi az autójával a kapubejáróból kitolatva kívánt elindulni a Horvay utca irányába, de közben nekiütközött a bejárón gyalogosan közlekedő 75 éves helyi asszonynak. Az elgázolt nő súlyosan megsérült.

A Tolna megyei rendőrök tegnap két főt elfogtak, további egyet előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai kilenc szabálysértési- és egy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások három biztonsági intézkedést hajtottak végre – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában